Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo - авторски творби.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo - авторски творби.

Значи , реших и Аз да се заема с нещо ... и реших да започна да снимам ... случайно направих няколко добри снимки на 145-цата , и останах доволен ...

Та , темата е за хората , които са постигнали доста добри ефекти , и са направили нещо ... "авторско" Нека който е направил добра снимка , изработил нещо и т.н. , да се похвали тук ... надявам се , темата да се развие

И другите останаха доволни от мен - вече 3-4 човека поискаха да фотографирам автомобилите им , и да ги обработя малко на фотошоп - 1-2 филтъра , и да им пратя картинките , като след това мога да добавя картинките в сайта си .. ще го спомена по-надолу. В сайта може да намерите много и сякакви снимки , на различни неща .. има Всичко за всичко .. от всичко по малко ...

Реших да споделя с вас , няколко от снимките ми свързани с Алфа Ромео - ще ви дам точни линкове към снимките , повечето от тях са с доста голяма резолюция , и добро качество (снимани от Дигитален Фотоапарат с поне 3 MP , или от Nokia N95 - 5 MP , а не от Nokia с 2 MP камера , но няма значение) и стават за Wallpaper-и - надявам се да има хора , които да сложат някоя моя творба "на Мониторите си"

Разбира се , в профила ми няма само снимки на коли .. има и други снимки , но те не са от значение ...
    Отворен съм за идеи

Ето и снимките , като искам да кажа , че до края на днешния ден / или и утре ще кача още снимки , които се надявам да ви допаднат повече

За да свалите снимките в дадения отдолу в дясно размер (1600 X 1200 или 2YYY X 1XXX)

Мога , на всеки 4-5 и повече снимки , да пускам пост тука , и направо да щракате и да гледате , а не да се ровите по профила ми .. Стига да искате , и да не ви преча с нещо

Тази е нечовешка, ако имаше по-добър фон, щеше да е.......нямам думи
    Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Дам, това на фона на един изгрев или залез с червени облачета направо ще обере точките.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
        Тази е нечовешка, ако имаше по-добър фон, щеше да е.......нямам думи
        вече ми седи на фон
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

не забравяйте фотошопа
          Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Моите вече сте ги виждали ... но все пак :
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

До 30 минути слагам още снимки ..
              Надявам се да Ви харесат още повече

Ето ми галерията , проверявайте за нещо ново , ако евентуално не съм пуснал пост ;]

http://pepidesigns.deviantart.com/

Comment

Тази е оригинална, напомня ми на кучето ми като го къпех преди да го изплакна Продължавай в този дух
                2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                sigpic

Comment

Нови попълнения

Сега ще пропусна две , просто няма смисъл да ви ги показвам - снимал съм боята .. който иска ще ги види - http://pepidesigns.deviantart.com/gallery/

Comment

Гледам , че някой много ми е харесал творбите .. да не кажа всичките с Алфа , та даже и тая с Volvo-то ... доволна работа, мерси за което.

Сега сигурно ще се чака да се купят джанти за Алфата , че да ми дойдат идеи за снимките ... просто , толкова съм изснимал по колата , че вече съм вън от идеи.

btw с удоволствие ще снимам и чуждите коли

Сега сигурно ще има малко застой , ще снимам по S70-тката и по S6-цата , като се сберат пари ще видите още от вашата любима Алфа Ромео

Коментирайте моля !

Comment

Първоначално публикувано от Пепи
                      Коментирайте моля !
                      Няма ли да снимаш и Типото полу-кабриолет
                      А за снимките ,и аз съм се ровел из нета да търся подобни изображения на детайли Снимай надписите 145 и ТС ако имаш такива Ето една снимка ,която е излязла добре особено с капките ,ако беше надписа GTA щеше да е "бомба"
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

ето и от мен
                        Виж Алфата ...

Comment

моите ги има споделени в темите от срещите и в галериите от срещите, да не се повтарям
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Типото е снимано ... даже днеска ще кача още 3 снимки ... а нещо против да имаш ?!

Относно T.Spark надписа , или 145 .. нещо не ми двъхва доверие

Comment

Първи опит

sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD
                              Mazda CX-5

Comment

Working...
                              X